Hasselsestraat 9, 5575 CG Luyksgestel

Over mij

Even voorstellen…

Mijn naam is Ellen Borrenbergs. 24 jaar en werk nu 6 jaar als kapster. Sinds november 2016 heb ik mijn eigen salon genaamd Ellen Hair & Beauty. Ik ben bij mijn ouders begonnen in de inpandige garage waarna ik nu klaar ben voor de volgende stap in een groter pand waar ik nog meer mogelijkheden heb om jullie allemaal van een mooie coupe te voorzien.

Ook ben ik sinds Januari 2017 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Deze behandelingen bied ik ook aan. Waardoor ik in mijn salon u op deze manieren op uiterlijk gebied een groot scala van mogelijkheden heb te bieden.

PRODUCTEN

Ik werk in de kapsalon met Goldwell. Ik werk met dit merk omdat het een hele milde werking heeft op de hoofdhuid, waardoor mensen heel weinig tot zelden last hebben van de producten. Voor mensen die snel gevoelig zijn voor producten is dit een heel fijn merk. Ook is er voor ieder haartype een speciale lijn, waardoor er voor iedereen geschikte producten zijn.

In de schoonheidssalon werk ik met Golden Care en Depilève. Deze producten hebben een goede werking voor onze huid en bieden zowel voor jong en oud een goede basis aan producten ook voor thuisgebruik. De producten van Depilève zijn geschikt voor alle harsmogelijkheden, van een normale huid tot een gevoelige huid. Hiervoor kunt u bij mij terecht voor alle mogelijkheden op het gebied van harsen.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen betreft het merk en ontwikkelingen in mijn vak, volg ik met regelmaat hier trainingen over.